Меню
Профил
Език
  • Начало +
  • +359898705030 +
  • Оценка на кожата +
Вижте всички статии

ROSALIEVE® – Комплекс за намаляване на зачервяването на кожата

ROSALIEVE® – Комплекс за намаляване на зачервяването на кожата

ROSALIEVE® е продукт, насочен към ефективното намаляване на зачервяванията на кожата, представяйки впечатляващи резултати, които се основават на независимо медицинско проучване от д-р Джоел Шлезингър.

Намалено Зачервяване на Кожата: Изследването показва впечатляващи резултати в намаляването на зачервяванията на кожата. При 74% от субектите (17 от 23), преценени от лекар, забелязваме намаление на зачервяванията. Изключително важно е, че не се отбелязва повишено зачервяване при нито един от участниците, както преценено от лекар и самооценка. 30% от субектите (7 от 23) дори са постигнали подобрение от 2 степени.

Повишена Стабилност на Кожата: ROSALIEVE® не само намалява зачервяванията, но и подобрява стабилността на кожата. При 56% от пациентите се отбелязва намалено зачервяване, а никой от участниците не оценява кожата си като "по-малко устойчива". Това подчертава не само козметичните, но и здравословните предимства на продукта.

Подобрено Качество на Живот: Освен физическите резултати, изследването включва и оценка на качеството на живот. Средният резултат преди началото на използването на продукта е 3,871, а след 12 седмици този резултат значително намалява до 1,71. Това доказва, че ROSALIEVE® не само подобрява външния вид на кожата, но и влияе положително на общото усещане за благополучие и удовлетворение.

Заключение: ROSALIEVE® представлява иновативен комплекс, който успешно намалява зачервяванията на кожата и увеличава стабилността й. Резултатите от изследването, проведено от д-р Джоел Шлезингър, подчертават ефективността и значимостта на този продукт в грижата за кожата и подобряването на качеството на живот на потребителите.

Независимо лекарско проучване от Schlessinger, J. MD.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари